Monday, August 29, 2011

Salam aidillfitri




Selamat Hari Raya Followers

tulang belakang.


  

  

Muhammad Shaihol Ariffyn 

  

  

  



Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times an dthe confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no end.

Sunday, August 28, 2011

lapar...

(gigi cik aby comot)






oh god..aku nk mkn meatballs lg..lapar nih...

Tuesday, August 23, 2011

salam lebaran




raya semakin hampir..aku ucapkan selamat hari kepada sahabat handai aku, sedara mara, dan seluruh umat islam..semoga kamu semua bergembira bersama family tercinta..kepada yg akan pulang ke kampung, semoga selamat sampai hendaknya..kepada rakan2 ku yg sudah berada di kampung 2, tolong2 lah mak kau tu pasang langsir ker ape ker..ok..dengan itu,aku memohan maaf dari hujung rambut hingga hujung kuku kaki aku.. harap dimaafkan..dan aku memaafkan kepada sesiapa saja diluar sana..ah gitew..

taun nie aku x bli baju raya pun..x sedih sgt la..sbb dh hampir 4tahun aku x bli baju raya..hahaha..aku bli baju time x raya jer..hari2 biasa camtu...haa..korg amacam? sah2 letup2 baju korg sume..ada jgak yg aku pernah tgk baju raya sorg nie mcm nk pegi anugerah berita harian daa aku tgk..haa..rezeki korg kn..alhamdulillah..aku xde baju raya baru,,tapi dpt myvi baru! woot woot! tp bukan kete aku laa..hakak aku punya..tp aku boleh lenjan jgak kn...haha..boleh lar aku bertandang ke rumah korg nnti yep! kwn2 sekitar area KL jelerr..xkn lar kat kelantan pulak kan..

semoga Allah s.w.t merahmati hidup korg sume..

ikhlas : rusydi amir @ jejaka flawless

cst

alhamdulillah.. CST production dh pggil..harap semua berjalan dengan lancar..

Monday, August 22, 2011

canon EOS 5D MARK III





Coming Soon...

Sunday, August 21, 2011

injured

Friday, August 12, 2011

trailer rembat



coming soon on youtube..

Thursday, August 11, 2011

raya2!

check duit dh dpt..
skang aku nk tggu check aku 2 clear jer..
then aku nk gi bli baju melayu dgn si cantik manis aku..
wuuhuuu..!!