Monday, June 28, 2010

HeNtAk.!!

baru2 nie aku mengalami insiden pergaduhan!
walaupun badan aku kecil dan kurus,tp aku berjaya menakutkn dia..
tp,aku mmg baran pun time 2..mmg niat btol2 nk hentak org..
stering lock kreta menjadi senjata aku bai..
kes nie berlaku kat area s.alam...btol2 dekat ngan rstrant Barra..
korg bygkn,org ramai tgh syok tgk bola trus berpaling arah tgk aku dgn bdk hingusan tuw..
aku menengking! sume pandang..
tangan aku nie time 2 mmg tgh ringan nk hayun lock tuw kat dia..
aku marah teramat sgt dow!
aku pun trkejut aku bleh jd camtu...
n smpi skarang,aku still xpuas hati lg sbb aku xdpt hentak bdk 2!
sbb dia blah.! takowt agaknya...
umur dia lg tua pd aku..peduli ape aku! kau bwat aku panas! lahanat kau!

"bro,jgn smpi aku jmpa ko kat mane2 taw! ko kacau sis aku lg,,kau MATI!"

aku xnk criter camne pergaduhan nie bley tercetus...klu nk tau,kta kasi crita kat puncak..

Kau! jgn pikir aku nie xde baran dia yer...asal? terkejut tgk aku serang kau? knp? muka aku mcm knk2 sgt ker? aku kanak2 cili api brade...walaupun kau lari,aku akan tetap cari kau smpi dpt! kau jgn main2 dgn aku..

p/s: dh lar muka mcm boyan totok..penakut lak 2! kasi potong lu punya 'buah' laaaa....

7 comments:

  1. jom ar carik,ade bran rush? haha.
    aku bawak hockey stick nnt. :)

    ReplyDelete
  2. may,ko xyah bwk senjata ape2..
    aku istiharkn senjata kau ialah 'pelempang maut!'

    ReplyDelete
  3. haha. gile r rush. kat puncak nk cite lanjut! hehe.

    ReplyDelete