Monday, June 28, 2010

HeNtAk.!!

baru2 nie aku mengalami insiden pergaduhan!
walaupun badan aku kecil dan kurus,tp aku berjaya menakutkn dia..
tp,aku mmg baran pun time 2..mmg niat btol2 nk hentak org..
stering lock kreta menjadi senjata aku bai..
kes nie berlaku kat area s.alam...btol2 dekat ngan rstrant Barra..
korg bygkn,org ramai tgh syok tgk bola trus berpaling arah tgk aku dgn bdk hingusan tuw..
aku menengking! sume pandang..
tangan aku nie time 2 mmg tgh ringan nk hayun lock tuw kat dia..
aku marah teramat sgt dow!
aku pun trkejut aku bleh jd camtu...
n smpi skarang,aku still xpuas hati lg sbb aku xdpt hentak bdk 2!
sbb dia blah.! takowt agaknya...
umur dia lg tua pd aku..peduli ape aku! kau bwat aku panas! lahanat kau!

"bro,jgn smpi aku jmpa ko kat mane2 taw! ko kacau sis aku lg,,kau MATI!"

aku xnk criter camne pergaduhan nie bley tercetus...klu nk tau,kta kasi crita kat puncak..

Kau! jgn pikir aku nie xde baran dia yer...asal? terkejut tgk aku serang kau? knp? muka aku mcm knk2 sgt ker? aku kanak2 cili api brade...walaupun kau lari,aku akan tetap cari kau smpi dpt! kau jgn main2 dgn aku..

p/s: dh lar muka mcm boyan totok..penakut lak 2! kasi potong lu punya 'buah' laaaa....

Monday, June 21, 2010

MPG..











Tuesday, June 15, 2010

..

Home Sweet Home..??

='(

Monday, June 14, 2010

The Alif - Sesuatu

13/6/10 : baru sahaja selesaikn satu tugas...shooting video klip utk lagu "sesuatu" (the alif)..
proses editing belum dimulakan lg..penggambaran dijalankn disekitar putrajaya..semuanya berjalan dgn lancar..tiada ape permasalahan..sume beri kerjasama dgn baik..konsep dan idea video klip nie aku bwat simple jer...tp menarik..ia lebih kepada indie style..camtu..
ble dh siap,maybe aku akan upload ke dlm youtube...ok...itu saja..

Sunday, June 13, 2010

Nick Hasif

nik,aku nk minta maaf kat ko sbb aku xdpt mai KT...aku tau ko terasa..sorry...
last2 minit baru aku dpt keje..nie bukan alasan..tp btol2 aku ada keje..nie pun aku baru blk dari johor..pegi sana bkn suka2,,tp carik $$ skit...aku serba salah kat ko nik...
blk jer dari johor,aku trus gi shooting..aku x rehat langsung..
then,aku plak kena gerak ker sabah..aku kena stnby sume barang2..siaran langsung utk rtm..
blk2 dari sabah,trus aku kena dftar masuk UiTm plak...harap ko phm k..

p/s : i lab u sahabat.. =) ... friend 4ever bro...

pointer.

3.41