Saturday, March 28, 2009

ngantuk arr..



skarang tepat 3.00 pagi...
aku still membulatkan mata utk menyipkan asgment..
ble dh agak2 bosan,,layan blog r jawabnye...

1 asgment dh setel.!
tggal 2 lg...
nxt week kena submit..
yarr..sgt penat..
n..xde mase nk blk kL..
(padahal kL n shah alam bukan jauh mane pun)

aku rase nk gi bercuti lar...
jom!
kita gi pangkor?!
best ker tmpat 2?
aku xpernah smpi lg kat situ..

weh!
korg leh x bwat asgment utk aku ak?
subjek sikologi n research writing..
aku bayar brape jer korg nk...
okey?

hmmmm...

final exam...engkau makin mendekati aku...
skejap jer rase nk abis sem..
asal rase skejap sgt ek?

last sem aku dpt pointer 3.0..xbyk..
aku harap diz sem,lebih skit dari 2..
amin!

skang nie..nk tdo ker,nk trus kn bwat asgment..
mata da ngantuk nie...
keje byk lg,,,
tilam dh memanggil..
sedap jer aku tgk member2 len tdo..
aku nk join gak,,
nk tdo ker xnk?
hmm..jap lg r pikir,,

ari ahad nie ada bengkel filem pendek..
aku nk pegi..walaupun x wajib,,
saje..nk tmbahkan ilmu dan kefahaman dlm dada aku nie,,
kerjaya nk letop2 jer,tp klu aku xgi camne nk jd yg meletop..
tmbahkn kemahiran,,tambahkan pengalaman..

"pikir 3 langkah kehadapan"
nie lah perkataan yg bapak aku slalu ckp kat aku..
sgt besar maknenya tuw..


okey lar...
chiow,,




p/s : broadband nie asyik disconnect jer! bengang lak aku!


Wednesday, March 25, 2009

STELLY V.

acting test sudah habis.!!
aku jadi maknyah dik non,,,
aduhhh...

segan..
malu...
huduh..
sume ada!!
hahaha...

tapi ramai yang kata aku nie "cantik" ble aku jadi maknyah!
huh>?

pn.aminah raphor berkata kpd aku selepas aku selesai bwat perform
"engkau cantik mlm nie nyah"

aduhhh...segannye aku...haha..

xpelar...aku pun dh bwat yg terbaik utk subjek acting nie..

lepas nie no more drag!!!
seksa aku!
nk makeup lg...
pakai skirt lak 2!
duhh...

member2 aku kata,klu aku duk kat lorong haji taib,pondan2 lain kompem xdpt cari mkn...haha!
ape kes?

mesti korg nk tgk kn muka aku ble da jadi pondan?!


nah tgk gmbr aku jie ha!!



so,,ape pendapat korg?

korg gelak yehh?!!!
hantu btul...
ish!!

klakar kn??
haha...
name nyah nie adalah STELLY V u ols...
kui3..

lepas nie,aku akn upload video lak...
tgk lar bgmane aku berlakon dgn perwatakan maknyah tuw..
kui3..

tggu...

peace!


p/s : aku masih lagi lelaki,,,,


Sunday, March 22, 2009

Dia.

tadi..
aku kluar bersama dia..
jalan2...
ngumpat2..
usha2 org..
gelak2..
haha..best gler kluar dgn dia..

pada mulanya nk pegi mid,tp ada prob skit..
so,kitorg gi klcc..naik kreta..hanya berdua..aku drive..
time 2,aku mmg lapar gler..aku tahan..

ble da smpi klcc,aku trus menuju ke atm..cucok duit..
then,ajak dia gi mkn...
tp sbelum 2,kitorg sempat survey tiket wyg..
tp sume start lmbat..soo,cancel..
perut aku semakin menangis..aku dan dia trus mencari makanan..
pita bread sandwich n caramel capucino menjadi hidangan aku..
dia xmkn..
smbil 2 kitorg tggu member2 yg lain utk join skali..

diorg pun smpi..borak2 kejap,n bincang2 smthing..
kitorg pun berpecah..mereka blk dulu..diorg dari mid..
aku still dgn dia lg..berdua..
kami truskn menjelajah klcc lg..
sambil2
pusing pusing,round round,borak borak,ngumpat ngumpat..
best! haha..

suda tiba utk kami pulang..
kami pulang dgn menaiki tren pula..haha..
kreta,tuannya da ambik blk..iaitu kwn aku..sepupu kpd bdk 2..
hehe..
lg best kowt nek tren!
=P

ble da smpi ke tren yg kami tujui,kami pun lepak jap..
borak2..sesi luahan 'kata2'..
smbil 2 dia menunggu sepupunya utk mengambilnya pulang..
aku teman skali..
selpas 15minit,spupu dia dtg..

sbelum dia pergi,dia bwk aku jauh skit ke tmpat lain..
utk say gudbye..
kerna,pada esk hari dia akan bertolak ke tganu utk pulang ke rumahnya..
n...xtau lg ble dia akan kemari lg kesini..
byk urusan yg perlu dia selesaikn disana..
pada 17 april,dia ada interview..MIAT..(aircraft engineering)
so,perlu bersedia awal..

dia sedih..
aku sedih..

aku lihat,matanya sudah bergelimpangan dgn air mata..
hanya tidak menitis sahaja.
dia tahan..
aku ckp pada dia
"gudluck 4 miat,bwat yg terbaik"
smbil tersenyum menandakn aku sentiasa support dia..

dan..dia bersalam dgn aku..n dia trus memeluk ku..
aku ckp
"gudluck..jage diri.."

aku menahan kesedihan ku...
tahan...tahan..relax...cool..

"rush..jage diri..thankz.."
aku hanya mampu tersenyum..

dia melepaskn tanganku dan terus pergi ke kreta..
aku pun trus berjalan pulang..
menahan sebak..
saat itulah,kali terakhir aku berjumpa dgn dia..
ntah ble lg nk berjumpa..

ntah ble lg aku nk tgk mata dia..
ntah ble lg aku nk tgk senyuman dia..
ntah ble lg aku dgr suara dia..
ntah ble lg aku nk bekongsi cerita..
ntah ble lg aku nk pegang tangan dia..
ntah ble lg aku nk bergurau senda dgn dia..

aku menunggu kau disini..utk berjumpa kembali..

thankz menghiburkn hati aku seharian..
thankz..thankz..

semoga kau sihat selalu..
jaga diri..
ye?

i luv u..

Friday, March 20, 2009

making of hide/seek





skit jer aku ley upload...
len kali lar aku upload lg,,,
chiow..

thankz kisu 4 diz pic!

hmmm...

Sekarang nie aku kat syarikat TRSB production bagi menyiapkan keje2 akhir editing hide/seek..byk masalah maa..
konti byk lari..heih,camne nie...
nasib bek boleh cover dgn editing..kn..duyhh...
arinie ari jumaat,spatutnya aku ada kelas pagi nie,tp terpakse ambik MC sbb nk siap kn mende alah nie..terpakse..

final exam lg 2mggu.. asgment byk lg tertangguh..
acting test,nxt week...duhh..pening3..
acting test nie lak,aku bawak karektor mak nyah!
fuhh,ntah boley ker tidak nnti..
wish me luck!

aku serabut gler nie..
urghhh...
klu keje2 aku ada org tolong bwat kn best..
hmm...
aku nk duit...
ada sape2 ley bg aku duit?
aku nk bli mcm2..
aku mmg mengumpul duit,tp aku malas nk menunggu..
tggu smpi duit 2 jd byk..
tp ble nk menghabiskannye,dlm 1 hari jer da bley setel!

malas!
pening!
takut!
serabut!

skang tgh hujan,,klu tdo kn best..
gi dating dgn gf ker..hihi..
(gatal)

klu skang duit aku tgh byk kn best..
klu skang semua asgmnt aku da setel kn best..
klu skang aku ada kreta mini cooper kn best...
klu skang aku dapat projek bwat filem kn best.. =O
klu skang ada org call aku nk bg aku duit kn best..
klu skang ada org call nk teman or layan aku kn best..
klu skang aku xde ape2 masalah kn best!
best kn!
best x??
wehhh??

k lar,aku nk sambung keje aku..

"majulah sukan untuk negara"

Saturday, March 7, 2009

im yours faked! by me..hahaha..

video

saje2..
suke2..
skati aku lar!
=P

p/s : ejam! abih spoil vdeo nie ada sore ko!
huh! =)